0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cos

Product was successfully added to your shopping cart.


Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie

Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie
Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie

Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie

Fii primul care evalueaza acest produs.

Producator: Stern

Model: FRRZ33

Vizualizare de ansamblu rapida

Mini fierastraul Rotorazer de mare precizie va ajuta sa rezolvati o mare parte din treburile casei fiind extrem de util atat pentru un profesionist cat si pentru un amator!

Disponibilitate: In stoc

Special Price 349,99Lei

Pret normal: 599,99

Comenzi telefonice: 0786.607.922, 0749.521.083, 0720.960.506

Prelungeste garantia pana la 3 ani Prelungeste garantia pana la 4 ani

Special Price 349,99Lei

Pret normal: 599,99

Detalii

 

Mini fierastrau Rotorazer de mare precizie 

 

Mini fierastraul Rotorazer de mare precizie va ajuta sa rezolvati o mare parte din treburile casei fiind extrem de util atat pentru un profesionist cat si pentru un amator! Motorul puternic si tehnologia de rotire inovativa a lamei ajuta la taierea lemnului, faiantei, plasticului, ardeziei, sau chiar a metalului pana la o grosime de 12 mm.

Gratie sistemului unic de extragere a prafului, Fierastraul Rotorazer curata rezidurile sau praful rezultat la taiere.

Acest set complet are tot ce iti trebuie ca sa incerci inclusiv .
Fierastraul Rotorazer dispune de o carcasa de plastic, eleganta si rezistenta, 3 lame de o calitate excelenta, sistem de extragere a prafului.

Fierastraul Rotorazer taie lemn, placaj, parchet laminat, rigips, faianta si gresie, tencuiala, zidarie, marmura, piatra, panouri perforate, plastic PVC, covoare si chiar metal sau otel pana la o grosime de 12 mm.

Fierastraul multifunctional Rotorazer imbina principalele functii ale traforajului, fierastraului circular, fierastraului-banda si bomfaierului intr-o singura unealtasi poate sa taie orizontal sau vertical, in linie dreapta sau curba sau chiar in colt.


Cu designul elegant brevetat – ferastraul Rotorazer este unealta potrivita pentru micile renovari casnice si hobby-uri, fiind varianta inovativa pentru inlocuirea ferastraielor de mana, de traforaj sau circulare, acestea fiind toate prea voluminoase, prea grele si prea complicat de folosit.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Produse similare